Creëer een veilige (werk)omgeving met onze People counter

Een aantal weken geleden sloegen Canary, Domica en Total Concept de handen in elkaar. Bedoeling was hun expertise in te zetten, om mensen en bedrijven te helpen deze coronacrisis te overwinnen. Uit deze
samenwerking is de People counter ontsproten: De People counter meet en monitort in real time het aantal mensen in je winkel. Door je controle te geven over het aantal mensen in je winkel/pand helpt de People counter mensen social distancing voorschriften te respecteren. Zo garandeer je een veilige (werk)omgeving voor jou, je personeel én je klanten.

Hij bewaakt de toegang tot uw zaak, zodat het maximaal aantal aanwezige personen niet wordt overschreden. Real-time en volledig automatisch krijgt u inzicht in het aantal aanwezigen in uw pand. Is het maximum aantal aanwezige klanten bereikt, zal een signaal en de escalatieprocedure van start gaan.

Onze slimme digitale portier is 24/7 aanwezig en doet een automatische registratie van het aantal bezoekers en hun profiel. Tevens is hij op de hoogte van de piek - en daluren en doet hij een prognose van de wachttijd.

Om de veiligheid en de gezondheid van klanten en medewerkers volledig te garanderen kan hij met een optionele warmtescanner de temperatuur van uw bezoekers en medewerkers meten. Het op tijd vaststellen bij medewerkers met een verhoogde temperatuur zorgt ervoor dat er geen besmettingshaard ontstaat in uw bedrijf met als gevolg lange en meerdere afwezigheden en het in gevaar brengen van uw arbeidscapaciteit.

 

Connecteer met ons platform AVIARY

Dataverwerking & Analyse

  • Bewaking maximaal toegelaten personen volgens winkeloppervlakte

  • KPI indicatoren

  • Weergave bezoekersaantallen

  • Rapporteringsmodule

  • Bijhouden van historische gegevens

  • Synchronisatie van meerdere People Counter stations

 

Features Digitale Portier

Display

Camera

Temperatuur indicatie (0.3° nauwkeurig)

Personalisatie display mogelijk

Toezicht max aantal bezoekers

Signaal bij overtreding

Detectiesnelheid camera/thermoscanner

Contactloos

Toegang tot AVIARY Platform

Netwerk

Toepassingen

SAFETY+ PACK

22" / 43"

43"

43"

People Counter Camera

People Counter Camera

Bedrijven, scholen, 

stations, fabrieken,

supermarkten, restaurants,...

Bedrijven, scholen, 

stations, fabrieken,

supermarkten, restaurants,...

Bedrijven, scholen, 

stations, fabrieken,

supermarkten, restaurants,...

-

-

i

-

LAN / WiFi

Onmiddellijk

Permanente meting

Onmiddellijk

LAN / WiFi

LAN / WiFi

Wat is de meerwaarde voor uw bedrijf?

In deze wereld van genoodzaakte, snelle veranderingen willen wij als bedrijf ook bewust omgaan met kosten en investeringen, nu noodzakelijk maar ook nuttig en belangrijk op lange termijn.

Onze verschillende types van onze slimme digitale portier zorgen ervoor dat het maximale aantal toegestane personen in uw bedrijf niet wordt overschreden waardoor de gezondheidsrisico’s en stress bij uw medewerkers sterk wordt verminderd.

Uw medewerkers kunnen maximaal ingezet worden om hun eigen taken te volbrengen, zonder dat u hen moet belasten om controle uit te voeren op het aantal aanwezige klanten. Ook voor u een aanzienlijke besparing op een extra loonkost.

Wat uw bedrijf zeker ten goede komt is dat u in een oogopslag inzicht hebt in het aantal bezoekers, bezoekersprofielen en hun bezoekmomenten.  Aan de hand van een platform AVIARY wordt het eenvoudig om uw KPI’s te monitoren en door de verwerking van historische gegevens worden inzichten verkregen voor de toekomst.

En als extraatje kan u uw display personaliseren met nuttige info naar de klant toe of lopende commerciële acties.

Onze brochure ontvangen?

© 2020 by Canary.Expert (Canary BV) -

BE0726.983.524 - Cauwerburg 22, 9140 Temse

- RPR Gent, afdeling Dendermonde