THE

TEAM

Volgend op de uitwisseling van hun professionele ervaringen, werd Canary bv in 2019 opgericht door Carl Seys en Pieter Feys.

Carl, drie decennia bedreven in de Automotive Sector en Pieter, met jarenlange ervaring in Building Automation, HVAC en Process Automation Industry.

Beiden, in hun rol van elkaars klant en leverancier, kwamen snel tot de conclusie dat ze dezelfde aard van problemen ontmoeten in hun – op het eerste zicht ver uit elkaar liggende – bedrijfsactiviteiten.

Het geloof in het vinden van passende oplossing groeide sterk door zich herhaaldelijk de vraag te stellen “Wat als we data registeren en daarmee inzicht geven in bedrijfsprocessen”. 

Ongetwijfeld kunnen daarmee tal van issues aangewezen en veel sneller opgelost, en zelfs voorspeld worden, wat logischerwijze leidt tot verbetering van processen en kostenbeheersing.

Met dit manifest werd Canary geboren.

Ons doel is om uw business te optimaliseren, met onze kennis, ruime technische ervaring, uitgebreid netwerk in heel diverse domeinen en heel veel ‘goesting’.

Vandaag zijn we fier op ons team van gemotiveerde Canaries.  Ze begeleiden klanten en staan in voor de permanente uitbreiding van ons Big Data Platform – Aviary.

Ons doel is om uw business te optimaliseren, met onze kennis, ruime technische ervaring, uitgebreid netwerk in heel diverse domeinen en heel veel ‘goesting’!

Pieter Feys & Carl Seys

Canary BV

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

© 2020 by Canary.Expert (Canary BV) -

BE0726.983.524 - Cauwerburg 22, 9140 Temse

- RPR Gent, afdeling Dendermonde